ACT! - Vervolg

ACT! - Vervolg
09/03/2021 10:00 - 16:30
Doelgroep:
Huisartsen, POH GGZ
Organisatie:
GGZ OZL
Locatie:
Webinar - MS Teams
Aanvang:
10.00-16.30
Inlichtingen:
Esther van Gurp-Geelen / Scholingen@hozl.nl
Accreditatie:
In aanvraag

Inhoud
Graag nodigen we jullie hierbij uit voor de ACT vervolgtraning. De ACT vervolgtraining betreft opnieuw een blended scholing bestaande uit 4 online modules via de app ACT Guide en 2 hele dagen training. De training vindt online via Zoom plaats. De ACT vervolgtraining is voor mensen die echt willen leren dansen met ACT. Met de inhoud uit de ACT basistraining in de achterzak, kun je nu gaan leren hoe je kunt anticiperen op de voorzetjes die cliënten je geven. Je ontdekt hoe een volbloed ACT-therapeut denkt en redeneert. Je leert om steeds meer intuïtief te reageren, waarna je zelfs in staat zult zijn om je eigen oefeningen en metaforen te bedenken. Tijdens deze training zul je volledig bezeten raken van deze rijke, vrolijke manier van leven.

Het betreft een scholing van 2 hele dagen. Er zijn reeds data gepland voor 2 groepen gezien de grote interesse. Het maakt niet uit in welke groep je zat tijdens de basistraining voor de inschrijving van de vervolgtraining.

De data voor deze training zijn:

  • 9 maart én 30 maart van 10.00 tot 16.30  

Trainer
Gijs Jansen

 

Kosten

Deelnemers in dienst van HOZL zijn vrijgesteld van kosten. De kosten voor externen bedragen:  € 250 ,- excl. BTW.

 

Accreditatie

Accreditatie voor deze scholing is in aanvraag.


Locatie:

  • Webinar - MS Teams
  • Online scholing
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de online scholing: Selecteer "Mijn Scholing" Selecteer de scholing waar u aan deelneemt voor verdere instructies.