Elektrolietstoornissen - Hagro scholing - Ketenzorg 2022

Elektrolietstoornissen - Hagro scholing - Ketenzorg 2022
Doelgroep:
Huisartsen, POH-S
Organisatie:
Huisartsen Chronische Zorg
Locatie:
Webinar
Aanvang:
18.00-20.00u
Opmerking(en):
Het betreft duo-scholingen voor huisartsen én praktijkondersteuners samen. Voor iedere scholing wordt een minimaal aantal deelnemers van 8 personen gehanteerd en een maximum van 25 personen. Deze scholingen zijn afgestemd via de Hagro-voorzitters. Het is niet mogelijk om hiervoor via de app in te schrijven.
Inlichtingen:
scholingen@hozl.nl
Accreditatie:
Geaccrediteerd voor 2 punten cluster ABC1 en NVvPO.

Binnen veel zorgketens voor chronische zorg maakt het meten van elektrolieten onderdeel uit van de standaard zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kalium, calcium en fosfaat bij nierfunctiestoornissen. Het komt vaker voor dat de waarden van elektrolieten afwijken van de normaalwaarden. Welke klachten passen bij stoornissen in de elektroliethuishouding? Welke oorzaken heeft dit? Welke behandelopties zijn er en wanneer is het nodig om de hulp van de huisarts of specialist in te roepen. Dit zijn de zaken die tijdens deze nascholing aan bod komen.

Om het leereffect van de cursus te optimaliseren en het verzoek om casuïstiek uit de eigen praktijk mee te nemen. Tijdens de cursus zal deze casuïstiek besproken worden.

 

Docent:
Jeroen NIjhuis

 
 
 

Locatie:

  • Webinar
  • Deze webinar wordt gegeven via Platform ZOOM.
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de online scholing: Selecteer de scholing waar u aan deelneemt voor verdere instructies.

.