Nierfunctiestoornissen - Hagro scholing - Ketenzorg 2022

Nierfunctiestoornissen - Hagro scholing - Ketenzorg 2022
Doelgroep:
Huisartsen, POH-S
Organisatie:
Huisartsen Chronische Zorg
Locatie:
Webinar
Aanvang:
18.00-20.00u
Opmerking(en):
Het betreft duo-scholingen voor huisartsen én praktijkondersteuners samen. Voor iedere scholing wordt een minimaal aantal deelnemers van 8 personen gehanteerd en een maximum van 25 personen. Deze scholingen zijn afgestemd via de Hagro-voorzitters. Het is niet mogelijk om hiervoor via de app in te schrijven.
Inlichtingen:
scholingen@hozl.nl
Accreditatie:
Geaccrediteerd voor 2 punten cluster ABC1 en NVvPO.

Bij de overleggen tussen praktijkondersteuner en huisarts komen nierfunctiestoornissen vaak aan bod. Het doel van deze cursus is dat een stappenplan aangeleerd wordt volgens welke je nierfunctiestoornissen op een overzichtelijke manier voor jezelf, maar ook voor de ontvanger kan presenteren. Ook komen knelpunten in de zorg voor nierfunctiestoornissen ter sprake zoals het begeleiden van patienten die volgens de standaard verwezen moeten worden, maar die niet naar de tweede lijn willen of door de nefroloog vanwege stabiele nierfunctie terugverwezen worden. Omdat het gaat om het aanleren van een systematische manier om nierfunctiestoornissen te overleggen is het belangrijk om zelf casus aan te leveren zodat het leereffect optimaal is. 

Docent: 
Jeroen Nijhuis

 

Locatie:

  • Webinar
  • Deze webinar wordt gegeven via Platform ZOOM.
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de online scholing: Selecteer de scholing waar u aan deelneemt voor verdere instructies.

.