HCZ: nascholing Longziekte

HCZ: nascholing Longziekte
23/03/2023 18:00 - 20:30
Doelgroep:
Huisarts, Waarnemers - HIDHAs
Organisatie:
Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg
Locatie:
Kantoor HuisartsenOZL, Achter de receptie
Aanvang:
18.00
Inlichtingen:
scholingen@hozl.nl
Accreditatie:
In aanvraag

Bent u het overzicht kwijt binnen de behandelmogelijkheden van longkanker? Hoort u patiënten vertellen dat ze wachten op de uitslag van mutatiebepaling en dat afhankelijk daarvan de behandeling van longkanker wordt bepaald? Bent u positief verbaasd dat (een deel van de) patiënten met longkanker een betere prognose hebben dan gewend was vanuit het verleden? Door deze nascholing willen wij u handvaten geven voor de dagelijkse praktijk, waarbij we ingaan op casuïstiek en klinisch relevante vraagstukken. We bespreken de behandelopties van longkanker anno 2023, waarbij we ons met name focussen op immunotherapie en doelgerichte therapie, de bijwerkingen met ”red flags”, en prognose.  Wij hopen u daarmee meer kennis en kunde te geven, zodat we SAMEN onze patiënten met longkanker zo goed mogelijk kunnen begeleiden en behandelen. 


Locatie:

  • Kantoor HuisartsenOZL, Achter de receptie
  • Nieuw Eyckholt 282
  • 6419 DJ Heerlen

Routebeschrijving

Parkeren
vanaf 1 januari 2024 is het niet meer toegestaan om overdag te parkeren op het terrein van Twinport zelf. De auto kan geparkeerd worden op parkeerplaats 1 (dit is het bovendek).
Voor de avond scholingen geldt dit niet en is het parkeren op het terrein van Twinport toegestaan.


Openbaar Vervoer
Vanaf het station Heerlen neemt u bus 40, 44, 52, 55, 58 en stapt na ca. 10 minuten uit bij bushalte Hogeschool Zuyd. Dan is het nog slechts een paar minuten lopen.